Hulp bij geldzaken en schulden

Heeft u vragen over geld? Heeft u geldproblemen en wilt u die oplossen? Of heeft u een probleem met een bedrijf of organisatie? Vraag hulp aan de gemeente.

Elke vraag over geld is anders. U kunt daarom kiezen uit verschillende soorten hulp. Zoals gratis trainingen, persoonlijk advies en voordelige regelingen.

Dreigt u uit huis gezet te worden? Of wordt uw energie of water afgesloten door betalingsachterstanden? Kom dan snel langs bij de Begin link: Advies- en informatiebalie, einde link. aan Spui 70 of Leyweg 813. Neem de brief mee waarin de datum van de afsluiting of ontruiming staat. Krijgt u al schuldhulpverlening? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Goed omgaan met geld is voor iedereen belangrijk. Daarom geeft de gemeente gratis trainingen en workshops. Voor jong en oud. Maar ook voor professionals en werkgevers.

Wat uw vraag over geld ook is, de gemeente helpt u graag met persoonlijk (gratis) advies en hulp.

Wilt u weten welke voordelige regelingen er zijn voor mensen met een laag inkomen? Vul dan de vragen in op de website Begin externe link: berekenuwrecht.nl(Externe link), einde externe link..

Heeft u onbetaalde rekeningen? Of schulden? Dan is het niet makkelijk om die zelf op te lossen. Dat hoeft ook niet. Bij de gemeente werken mensen die u graag helpen.

Kunt u geen geld lenen bij een normale bank? Misschien kunt u bij de Gemeentelijke Kredietbank wel een lening of hypotheek krijgen. Of u kunt geld lenen bij het Pandhuis. U laat dan een gouden of zilveren sieraad achter bij de balie.

Het kan lastig zijn om alle rekeningen op tijd te betalen. Dan is het belangrijk om snel een oplossing te vinden. De gemeente biedt mensen Begin link: hulp bij een betaalachterstand, einde link. .

Bent u door de kinderopvangtoeslagaffaire in de problemen gekomen? Zoals schulden of problemen met uw gezondheid, werk, woning of gezin? Neem dan contact op met de gemeente voor persoonlijke hulp en advies.

Man krijg advies bij Helpdesk Geldzaken
Man krijg advies bij Helpdesk Geldzaken

Contact

Staat uw vraag er niet bij? Of weet u niet waar te beginnen? Maak een afspraak met de Begin externe link: Helpdesk Geldzaken(Externe link), einde externe link. in uw buurt. Of bel direct voor een afspraak naar (070) 353 61 88, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070