Fiets stallen in woonwijken

In Den Haag kunnen bewoners hun fiets op verschillende manieren stallen in woonwijken. Zo heeft de gemeente in een aantal wijken fietstrommels geplaatst, kunnen bewoners fietsbeugels aanvragen, zijn er bewonerspassen voor openbare stallingen en bestaat er een subsidieregeling voor particuliere buurtstallingen.

Fietstrommels

U kunt geen nieuwe fietstrommel meer aanvragen.

De gemeente heeft in een aantal woonwijken in Den Haag fietstrommels geplaatst. Een fietstrommel is een afgesloten fietsenberging waarin plaats is voor 4 fietsen. Er zijn fietstrommels in de volgende wijken:

 • Vruchtenbuurt
 • Bezuidenhout-Oost
 • Oostbroek
 • Laakkwartier-West
 • Regentesse- en Valkenboskwartier
 • De Bras (complex aan de Waterviolier)
 • Geuzenkwartier

Heeft u zelf geen ruimte om uw fiets te stallen? Er komen geen nieuwe fietstrommels bij maar u kunt zich wel aanmelden voor een plekje in een fietstrommel via de Begin externe link: website van biesieklette(Externe link), einde externe link. . Als een fietstrommel momenteel geen plek heeft, komt u op de wachtlijst te staan.

  Fietsbeugels

  Fietsbeugels (of ‘fietsnietjes’) zijn fietsenrekken waar bewoners hun fiets tegenaan kunt zetten. Bewoners van een portiekwoning zonder kelderbox of garage kunnen fietsbeugels aanvragen bij de gemeente. Kijk voor het aanvragen van een fietsbeugel en meer informatie op Begin link: Fietsbeugels, einde link. .

  Buurtstallingen

  In een buurtfietsenstalling kunnen bewoners tegen een maandelijkse vergoeding hun fiets veilig stallen.
  Alle bestaande buurtstallingen vindt u op Begin externe link: buurtstallingdenhaag.nl(Externe link), einde externe link. .

  Buurtstalling Hondiusstraat
  Buurtstalling Hondiusstraat

  Bewonerspas voor langer stallen

  Bewoners kunnen voor een vast tarief per maand een bewonerspas aanvragen voor de Biesieklette-stallingen Kranestraat, Raamstraat, Grote Markt en Nobelstraat. Met die pas kunt u uw fiets tijdens de openingstijden halen en brengen en ook ’s nachts laten staan. De stallingen Driehoekjes en Kranestraat z­ijn ook buurtstallingen.

  Kijk voor meer informatie over de stallingen op Begin externe link: www.biesieklette.nl(Externe link), einde externe link. .

  Contact

  Hoe kunnen we helpen?

  Chat

  Telefoon

  14070