Parkeergarages

Den Haag heeft verspreid over de stad verschillende parkeergarages en parkeerterreinen. Ook zijn er enkele garages en autobergingen voor abonnementhouders en vergunninghouders.

Een overzicht van alle parkeergarages vindt u op de kaart. Klik op de parkeergarage van uw keuze voor meer informatie over tijden en tarieven.

Parkeergarages op de kaart

Vind een parkeergarage

Park en Ride terreinen

Wilt u files vermijden en parkeergeld besparen? Dan kunt u parkeren op 1 van de Begin link: Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag, einde link. . Vanaf daar rijdt u met het openbaar vervoer verder naar uw bestemming.

Autobergingen voor abonnementhouders en vergunninghouders

In Den Haag zijn ook enkele parkeergarages en autobergingen die alleen bedoeld zijn voor omwonenden met een abonnement of bewonersvergunning. Het gaat om:

1. Volautomatische autoberging Noordwal Veenkade

Op de korte zijden van de Noordwal en de Veenkade, aan de kant van de Paleistuin, ligt onder de gracht een Begin link: volautomatische autoberging, einde link. . Deze autoberging is alleen toegankelijk voor abonnementhouders uit de omgeving. De autoberging biedt ruimte aan 158 parkeerplekken voor bewoners. Voor de parkeerplekken geldt op dit moment een wachtlijst.

2. Volautomatische autoberging Apeldoornselaan

Ook onder de Apeldoornselaan ligt een . Deze berging biedt plaats aan 126 auto’s. Ook deze berging is voor . De gemeente sluit deze berging tijdelijk op 4 januari 2022. De autoberging is verouderd. Daarom kan de gemeente niet langer instaan voor een goede werking van de autoberging. Begin 2022 zal de gemeente uitgebreid onderzoek doen wat nodig is qua investeringen om de Volautomatische autoberging Apeldoornselaan ook de volgende 15 jaar weer goed te kunnen laten werken. Met deze informatie zal de gemeente een besluit nemen over de toekomst van de VAB Apeldoornselaan.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070