VakantiePas voor basisschoolkinderen

Met de VakantiePas krijgen kinderen van 4 tot en met 12 jaar korting op allerlei leuke activiteiten in de zomervakantie. De VakantiePas is een gratis boekje in paspoortformaat voor alle Haagse kinderen op de basisschool.

De kinderen en hun ouders kunnen korting krijgen op bijvoorbeeld:

  • sport- en spelactiviteiten
  • restaurants
  • musea
  • workshops
  • culturele activiteiten
  • rondvaarten

Op de website van de Begin externe link: VakantiePas(Externe link), einde externe link. vindt u tijdens schoolvakanties een overzicht van de kortingen.

Hoe komt u aan een vakantiepas?

Vlak voor de zomervakantie krijgen alle kinderen op Haagse basisscholen de ZomerVakantiePas van hun leraar. Wilt u ook kortingen voor activiteiten in de andere schoolvakanties? Dan kan uw kind gratis lid worden van de Begin externe link: VakantiePasClub(Externe link), einde externe link.. Uw kind krijgt dan iedere vakantie (behalve in de zomervakantie) een nieuwsbrief met korting vouchers via de e-mail. Print de vouchers en neem ze mee als u op stap gaat of laat ze zien op een smartphone.

VakantiePas verloren?

Is uw kind zijn pas kwijt? Dan kunt u voor € 3,50 een nieuwe pas kopen bij een van de Begin externe link: Haagse bibliotheken(Externe link), einde externe link..

Niet in Den Haag op school, wel een pas

Ook als uw kind niet in Den Haag naar school gaat, maar wel woont, kunt u een VakantiePas kopen bij een van de bibliotheken. U kunt de pas ook bestellen via de Begin externe link: website van de VakantiePas(Externe link), einde externe link.. De pas kost dan € 3,50 exclusief verzendkosten.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070