Aanbestedingen

Alle inkopen die de gemeente doet zijn eigenlijk aanbestedingen. Zelfs inkopen van een paar euro. De gemeente kan uit verschillende manieren kiezen om een opdracht aan te besteden. Hierbij moet zij zich wel houden aan aanbestedingsregels en inkoopbeleid. Wilt u als ondernemer aan een aanbesteding meedoen? Bekijk dan de vormen van aanbesteding en de lopende aanbestedingen.

Europese of nationale aanbestedingen

Dit zijn de opdrachten die de gemeente moet publiceren. Aan de onderstaande overzichten, verwachte aanbestedingen, lopende aanbestedingen of aanbestedingen waarvan de inschrijving is gesloten, kunnen geen rechten worden ontleend en vloeien voor de gemeente geen verplichtingen voort. Naast publicatie op deze website informeert en communiceert de gemeente over deze overzichten alleen via TenderNed ( Begin externe link: www.tenderned.nl(Externe link), einde externe link. ), het online marktplein voor aanbestedingen. Is in het overzicht nog geen link naar TenderNed vermeld, dan is nog geen publieke informatie voor ondernemers beschikbaar.

Marktconsultatie

Een marktconsultatie is een oproep aan ondernemers om hun visie te geven op een specifiek inkoopvraagstuk. Een marktconsultatie is de handigste manier om voordat een aanbesteding start, de mogelijkheden en verwachtingen aan de opdrachtgevers bekend te maken.

Lopende marktconsultaties

Marktconsultatie Sluitingsdatum Type aanbesteding

Toekomstige aanbestedingen

Nieuwe projecten

Bekijk de lijst met verwachte aanbestedingen.

Verwachte aanbestedingen Type aanbesteding
Workforce Optimalization software Dienst
Extern medisch personeel Dienst
Onderhoud beweegbare bruggen Werk
Technische Beveiliging Dienst
Renovatie Hubertustunnel Werk
Huisbankierschap (Gemeentelijk betalingsverkeer) Dienst
Glas- en gevelreiniging Dienst
E&W onderhoud Dienst
Technisch beheer EBS Levering

Verwachte aanbestedingen Type aanbesteding

Verwachte aanbestedingen Type aanbesteding

Verwachte aanbestedingen Type aanbesteding

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070