Markten in Den Haag

In Den Haag zijn 8 markten. Naast de bekende Haagse Markt zijn er wijkmarkten en 2 themamarkten. Elke markt heeft verschillende producten en ondernemers. Van antiek tot biologische producten, u vindt het in Den Haag.

Markten op de kaart

Wilt u weten welke markten in de buurt zijn?

Bekijk de kaart

Haagse Markt

Met meer dan 500 vaste kramen is de Haagse Markt 1 van de grootste onoverdekte markten van Europa. De markt heeft een ruime keuze aan verse groenten, fruit, vis en vlees, kleding, schoenen, drogisterij en huishoudelijke artikelen, elektronica, meubels, computerspullen en kinderwagens.

U vindt de Haagse Markt aan de Herman Costerstraat, waar ook in-en uitgangen zijn. Daarnaast zijn er 2 hoofdingangen op de Hoefkade en het Hobbemaplein.

Fruitkraam op de Haagse Markt
Fruitkraam op de Haagse Markt

Bereikbaarheid

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de Begin externe link: website van de Haagse Markt(Externe link), einde externe link. .

Themamarkten

Op de Boerenmarkt bieden 25 marktondernemers vooral biologische, ecologische en streekproducten aan. U vindt de markt in de binnenstad, op het Lange Voorhout tegenover de voormalige Amerikaanse ambassade.

Kraam op de Boerenmarkt
Kraam op de Boerenmarkt

De Antiek- en boekenmarkt staat vanaf april tot en met september elke donderdag en zondag op het Lange Voorhout.

Antiek- en boekenmarkt zondag

  • start: 30 april 2023
  • laatste markt: 10 september 2023

Antiek- en boekenmarkt donderdag

  • start: 4 mei 2023
  • laatste markt: 14 september 2023

Vanwege de renovatie van het Binnenhof en werkzaamheden in het centrum staat de Boekenmarkt vanaf september iedere donderdag op het Lange Voorhout.

Wijkmarkten

U vindt de wijkmarkt in het winkelcentrum Leyweg vlakbij het Zuiderpark. Hier staan zo’n 50 marktondernemers met een ruime keuze aan verse groenten en fruit, kleding en bloemen.

Vers fruit op de wijkmarkt aan de Leyweg
Vers fruit op de wijkmarkt aan de Leyweg

De wijkmarkt op het Loosduinse Hoofdplein, midden in het winkelcentrum Loosduinen telt bijna 60 marktondernemers. U kunt hier van alles vinden: van verse vis tot stroopwafels en van kleding tot ansichtkaarten.

Kraam op de wijkmarkt Loosduinen
Kraam op de wijkmarkt Loosduinen

Deze markt wordt gehouden in het gedeelte van de Stevinstraat tussen de Badhuisweg en de Gentsestraat. Het is een buurtmarkt met een ruime keuze aan producten. Zoals verse kaas, olijven, kip, brood, kleding, drogisterijartikelen, groente, fruit en verse vis.

Wijkmarkt Stevinstraat met viskraam
Wijkmarkt Stevinstraat met viskraam

De wijkmarkt Zeeheldenkwartier op het Prins Hendrikplein is de kleinste markt in Den Haag. U vindt hier enkele marktondernemers die met hun (dag)verse producten het aanbod aanvullen op de vaste winkels in de wijk. U kunt er groente, binnen- en buitenlandse kazen en vis kopen.

Marktkramen op het Prins Hendrikplein
Marktkramen op het Prins Hendrikplein

De wijkmarkt aan de Vuursteen bij winkelcentrum Ypenburg telt ongeveer 10 kramen. Hier kunt u terecht voor uw verse boodschappen. Van kaas, noten, groente, fruit tot verse bloemen.

Notenkraam op de wijkmarkt Ypenburg
Notenkraam op de wijkmarkt Ypenburg

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070