Uw fiets veilig stallen in Den Haag

Wilt u uw fiets veilig stallen in de stad? Zet uw fiets dan bij 1 van de Biesieklette fietsenstallingen. Deze zijn gratis en bewaakt. Op deze pagina staan ook fietsenstallingen en fietsenkluizen bij bus- en tramhaltes en treinstations.

Bekijk alle gratis en bewaakte stallingen in Den Haag op de Begin externe link: website van Biesieklette(Externe link), einde externe link..

De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis. Wilt u uw fiets langer stallen? Dan moet u betalen. Voor de 2e dag betaalt u € 0,50 en voor de 3e dag € 3. Elke dag daarna kost het stallen € 2,50 per dag extra. Voor het stallen van bromfietsen/ scooters en motoren moet u ook betalen.

Onbewaakte fietsenstallingen in het centrum

U kunt uw fiets ook gratis in een onbewaakte stalling bij een fietsbeugel zetten. De onbewaakte fietsstallingen in de binnenstad:

  • Gedempte Burgwal en Wagenstraat
  • Rijnstraat (fietsflat), maandag t/m zondag van 7.00 tot 19.00 uur. Brommers en motoren zijn er niet toegestaan.

Fiets stallen op stations

Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de Begin externe link: website van de NS(Externe link), einde externe link.:

  • Den Haag Centraal: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, fietsverhuur, fietsreparatie, OV-fiets en OV-scooterverhuur.
  • Den Haag Hollands Spoor: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling, fietsverhuur, fietsreparatie en OV-fietsverhuur.
  • Den Haag Laan van NOI: fietskluizen, OV-fietsverhuur (geautomatiseerde stalling).
  • Den Haag Mariahoeve: fietskluizen, OV-fietsverhuur (geautomatiseerde stalling).
  • Den Haag Ypenburg: fietskluizen.

Bekijk de regels en afspraken voor het Begin link: gebruik van de fietsenstalling bij Den Haag Centraal Koningin Julianaplein, einde link. .

Fiets stallen bij bus- en tramhaltes

De gemeente heeft bij een aantal haltes fietskluizen geplaatst. Fietskluizen zijn afgesloten ruimtes waarin 1 fiets kan staan. Zo is de fiets beschermd tegen diefstal en beschadiging. De fietskluizen staan bij de volgende haltes:

  • Melis Stokelaan (bij de keerlus van lijn 9)
  • Jaap Edenweg (bij de eindhalte van de RandstadRail lijn 4)
  • Erasmusweg (bij het eindpunt van bus 25)

Biesieklette beheert en onderhoudt de fietskluizen. Kijk voor informatie over het huren van een fietskluis op de Begin externe link: website van Biesieklette(Externe link), einde externe link..

Achtergelaten fiets melden

Achtergelaten fietsen kunnen voor overlast zorgen op straat. U kunt een Begin link: achtergelaten fiets melden, einde link. bij de gemeente. Deze zorgt ervoor dat de fiets wordt opgeruimd.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070