Sheila Girigorie

Personalia

Voornaam
Sheila
Achternaam
Girigorie
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments

Best bruidspaar, ik ben Sheila Girigorie.

In 1985 ben ik begonnen met mijn loopbaan bij de overheid bij verschillende gemeentesectoren. Hier was ik werkzaam als Intermediair en Trajectenbegeleider van verscheidene dienstverlenende projecten in het kader van maatschappelijke ontwikkeling, participatie- en integratiebeleid en HR projecten.

Van nature ben ik een avontuurlijk persoon, reizen is één van mijn passies. Zo ben ik tijdens mijn loopbaan bij de overheid een traject gestart voor de Cruise-industrie, waardoor ik terecht ben gekomen in de hospitality branche.

Sinds mei 2017 ben ik beëdigd als trouwambtenaar van de gemeente Den Haag. De functie trouwambtenaar zie ik als een bekroning op mijn carrière. Met trots oefen ik dit bijzondere beroep uit, en mijn wens is als trouwambtenaar deel uit te mogen maken van een zeer bijzondere dag van 2 geliefden.

In het leven vind ik het erg belangrijk om dicht in contact te staan met mensen. Ik ben afkomstig van de Caribische eilanden en ben altijd geïnteresseerd geweest in andere culturen. Het is voor mij een eer om de cultuur en achtergrond van het bruidspaar bij de huwelijkssluiting te betrekken. Dit is een uitdaging, waardoor ik zeer geïnspireerd raak.

Bij ontvangst van een aanvraag zal ik minstens een aantal weken voor de trouwdag telefonisch contact opnemen voor het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leer ik graag meer over de liefde van het paar, speciale genodigden en natuurlijk de wensen van het bruidspaar voor een passende huwelijksceremonie.

Ik maak graag kennis op een locatie naar jullie eigen keuze. Ik sta open voor creatieve ideeën en spreken in het Engels, Spaans en Papiaments behoort ook tot de mogelijkheden. Met veel respect en inzet zal ik jullie op een creatieve, vrolijke wijze tijdens de huwelijksvoltrekking bijstaan.

Een huwelijksceremonie is geslaagd wanneer de wensen van het bruidspaar in vervulling zijn gegaan en de ceremonie een liefdevol en intiem moment was, waarin het bruidspaar elkaar de liefde verklaarde en elkaar het Ja-woord gaf.

Ik wens jullie graag te ontmoeten, I will be very pleased to meet you, Sera una placer para conocerlos, Ta un plaser pa mi por konose ku boso nan!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070