Marion Kuipéri

Personalia

Voornaam
Marion
Achternaam
Kuipéri
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands en Engels

Mijn naam is Marion Kuipéri. Met veel plezier begeleid ik vanuit mijn bedrijf mensen bij belangrijke overgangssituaties in hun leven met een ritueel op maat.

Ook trouwen is zo’n overgangsmoment, waarbij je een volgende stap zet in je relatie. Of je het nu gewoon ‘goed geregeld’ wilt hebben of een diepere bedoeling hebt.

Mijn streven is dat deze stap voelbaar is tijdens de ceremonie. Ik stel uitgebreid vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie relatie en jullie wensen over de ceremonie. Ook stimuleer ik persoonlijke inbreng en sta ik open voor bijzondere huwelijksrituelen zoals handfasting of ringwarming (op mijn site kun je daarover lezen).

Het strand is een plek waar ik graag mensen in de echt verbind, in nauwe verbinding met de natuur.

Zoals jullie uit bovenstaande begrijpen, vind ik het prettig in een persoonlijk gesprek kennis te maken zodat de plechtigheid meer wordt dan een formaliteit. Vanzelfsprekend ben ik dienstbaar aan jullie wensen en spreken we stap voor stap door dat wat jullie voor ogen hebben, in een mooie ceremonievorm kan krijgen.

Ik beheers Engels. Ik heb heel veel hobby’s, waaronder zingen, muziek maken, lezen, wandelen en reizen.

Toen mijn man en ik elkaar 25 jaar kenden, vonden we dat een mooie gelegenheid om te trouwen. We hebben daar een heel mooie (strand)dag van gemaakt met bijzondere momenten, te midden van onze 3 en vele andere kinderen, familie en vrienden. Dit gun ik iedereen.

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070