Maarten Schenk

Personalia

Voornaam
Maarten
Achternaam
Schenk
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels en Frans

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Het is een heel belangrijke mijlpaal in jullie leven en ik zou het leuk vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn.

In Den Haag kun je op heel veel bijzondere plekken trouwen. Zo is het oude stadhuis aan de Groenmarkt heel erg mooi maar ik kom ook graag naar een andere trouwlocatie toe, bijvoorbeeld aan het strand.

Mijn naam is Maarten Schenk, ben 47 jaar, getrouwd en heb 4 dochters. Ik spreek goed Frans en Engels. Ik werk bij de gemeente Den Haag en ben een aantal jaar directeur van het Haags Gemeentearchief geweest. Ik houd van geschiedenis en helemaal van de geschiedenis van onze mooie stad Den Haag. Nu ben ik als verandermanager op allerlei plekken in de organisatie werkzaam.

Ik vind het vooral heel leuk om met mensen te werken. Vandaar dat ik ook trouwambtenaar ben. In mijn vrije tijd hockey ik graag, werk ik in mijn volkstuin of rijd ik rond in mijn groene ‘classic’ Mini.

Ik heb zelf een hele mooie herinnering aan mijn huwelijksdag en ik wil graag dat jullie huwelijk bijzonder wordt. Ik kom graag vooraf naar jullie toe om de ceremonie te bespreken. Vertel me wat je wilt. Er is veel ruimte voor jullie eigen invulling. We maken er samen een persoonlijke en vrolijke huwelijksvoltrekking van.

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070