Hugo Dittmar

Personalia

Voornaam
Hugo
Achternaam
Dittmar
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels, Duits en Frans

Dag bruidspaar, ik ben Hugo Dittmar. In het dagelijks leven geef ik presentatie-en mediatrainingen. Tien jaar geleden ben ik, door een vraag uit de familiekring, als trouwambtenaar beëdigd.

Wat een mooi ambt om te bekleden: je kunt voor 2 mensen op een van de belangrijkste dagen in hun leven het verschil maken!

Vrolijk en serieus, informeel of juist wat conformistisch, zelf speechen of juist familieleden aan het woord laten. In een kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we jullie grote en kleine wensen. Ook bijvoorbeeld hoe we kinderen echt bij jullie trouwen kunnen betrekken.

En, als jullie dat wensen, maak ik aantekeningen voor een persoonlijke speech. Dat wordt geen uitgeschreven tekst, want ik spreek jullie al improviserend toe. Dus geen voorgelezen verhaal. Beetje langer, maar niet te lang of gewoon compact! Aandacht voor ouders en getuigen, een emotie of een kwinkslag: het is JULLIE trouwdag!

Als jullie aan mij de voorkeur geven, beloof ik een leuke trouwceremonie, die naadloos aansluit bij jullie stijl en toonsoort. Enne… Frans, Duits en Engels als voertaal, vormt geen probleem!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070