Geok Luan Ong

Personalia

Voornaam
Geok Luan
Achternaam
Ong
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels en Chinees (Mandarijns, Kantonees of Hokkian)

Hi, mijn naam is Geok Luan Ong. Van oorsprong ben ik afkomstig uit Singapore. Ik woon sinds 1982 in Nederland, werk sinds 2010 als jurist bij de gemeente Den Haag en ben sinds juni 2017 benoemd als trouwambtenaar in Den Haag.

Een huwelijk is voor mij een mooie/romantische verbintenis van 2 mensen die hun relatie naar een hoger niveau willen tillen, waarbij zij met een volmondig ‘ja’ hun trouw aan elkaar beloven voor de rest van hun leven, in goede en slechte tijden.

Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Niets is mooier dan de droom van 2 gelukkige mensen te verwezenlijken die vol overgave en toewijding voor elkaar willen gaan.

Voor mij is een huwelijksceremonie een succes als de bruidsparen en hun gasten na afloop van de ceremonie blij en tevreden naar huis gaan en met een lach op hun gezichten hierop kunnen terugblikken.

Elk huwelijk is uniek. De weg daar naar toe is voor iedereen anders. Om de sluiting van het huwelijk zo bijzonder mogelijk te maken, kies ik voor de persoonlijke benadering en wil ik het verhaal achter het sprookje weten. Het voorgesprek is een belangrijk middel hierbij. Een ceremonie met een ‘personal touch’ maakt het helemaal af.

Als gewenst, kan ik de ceremonie ook uitvoeren in het Engels of Chinees (Mandarijns, Kantonees of Hokkian).

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070