Frans van Min

Personalia

Voornaam
Frans
Achternaam
van Min
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands en Engels

Best (bruids)paar, mijn naam is Frans van Min. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat huwelijken mogen sluiten en natuurlijk ook partnerschapsregistraties.

Iedere keer is het weer een uitdaging, want ieder gezelschap is weer anders. Of u nu trouwt in The Penthouse Haagse Toren (het Strijkijzer), op het strand of in het schitterende oude stadhuis aan de Groenmarkt, u bent het middelpunt.

De ceremonie zelf bestaat natuurlijk uit een aantal verplichte zaken, u komt tenslotte toch om getrouwd weg te gaan. Naast het formele gedeelte is er nog tijd genoeg voor het informele. Misschien wilt u dat ik u toespreek maar misschien is er iemand in de familie of vriendenkring die graag de toespraak wil houden. Dat is geen enkel probleem.

In aanloop naar de ceremonie neem ik telefonisch contact met u op om een en ander door te spreken. We kunnen daarvoor een afspraak maken. Wat zijn uw wensen? Een toespraak, muziek, wie geeft de ringen, loop ik links of rechts…? Er is veel mogelijk.

Gelukkig is het huwelijk opengesteld voor iedereen. Ik hoop deel te mogen uitmaken op een belangrijke dag in uw leven. Niet de belangrijkste dag, zoals soms gezegd wordt. Ik hoop namelijk dat u nog veel meer mooie dagen mag meemaken.

Naast het Nederlands kan uw ceremonie ook in het Engels. Als het moet kom ik, als Sudeten Scheveninger, ook nog een heel eind in het Schevenings. Maar ja, dat is alleen voor de ingewijden. Tot ziens!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070