Farid Djibet

Personalia

Voornaam
Farid
Achternaam
Djibet
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels en Arabisch

Mijn naam is Farid Djibet. Geboren en getogen in Den Haag en dus vooral en bovenal Hagenees. Ik heb een Arabische achtergrond. Door mijn duale culturele opvoeding kijk ik eenvoudig met afstand naar gewoonten en gebruiken.

Zo kijk ik met verwondering en plezier naar de snelheid waarmee we de zon in duiken als die zich even laat zien in het voorjaar. Of de verschillen in de manier hoe we visite ontvangen of in het leven staan. Veel is goed en mag er zijn. Deze verschillen maken het leven mooi en geven de mogelijkheid van elkaar te leren.

Vanuit mijn vroegste jeugd ben ik bezig met gevoelens en verlangens van anderen. Door op de voorgrond te treden wilde én wil ik iedereen die ik ontmoet een goed gevoel geven. Onbewust is dit één van mijn levensdoelen geworden.

Een positieve feedback op een georganiseerd feest of een optreden is dan ook een groot compliment. Dit zegt me dat ik heb bijgedragen aan het plezier en de positieve emotie van een ander.

De ideale huwelijksceremonie gaat dan ook uit van jullie gevoel. Mijn verhaal en optreden moet bij jullie en jullie genodigden een snaar raken. Ik ga ervoor om jullie verbondenheid te vergroten en een onvergetelijke ceremonie te bezorgen. Daarom wil ik jullie leren kennen, echt leren kennen. Zo kan ik mijn verhaal en optreden afstemmen op jullie karakters en op het feest zoals jullie dat op de grote dag wensen. Dit kan ingetogen zijn, maar zeker ook extravert, grappig en feestelijk. In het Nederlands, Engels of Arabisch.

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070