Esther Regenbogen

Personalia

Voornaam
Esther
Achternaam
Regenbogen
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels, Duits, Frans

Beste, lieve aanstaande bruidsparen! Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Esther Regenbogen, ik ben 42 jaar en ben trotse mama van een dochter van bijna 15 jaar en een zoon van bijna 11 jaar.

Hiernaast ben ik al ruim 22 jaar werkzaam als stewardess, vlieg alleen intercontinentaal en doe dit vol passie! Passie… is ook het woord, waarmee je mij het beste kunt omschrijven. Dat geldt voor alles wat ik doe, en hoe ik in het leven sta.

Ik wilde dit mooie werk gaan doen omdat mijn lieve vader, Boudewijn Regenbogen, ook al ruim 15 jaar deze mooie functie uitoefent. Samen met hem presenteer ik ook diverse muziekevenementen in de Haagse regio. Tevens doe ik voor diverse radiostations af en toe presentatiewerk.

Het zal mij dan ook een eer en genoegen zijn om jullie, op jullie mooiste dag in de echt te mogen verbinden! Jullie moeten stralen, jullie moeten schitteren! Jullie zijn de ‘hoofdrolspelers’ van DE dag! Samen met jullie hoop ik een ceremonie te maken die bij jullie past. Jullie huwelijk een ’vliegende start’ geven! Vol pure passie!

Heel veel liefs en alvast plezier bij de voorbereiding van jullie huwelijk!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070