Ellis Mensinga

Personalia

Voornaam
Ellis
Achternaam
Mensinga
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands en Engels

Best aanstaand bruidspaar! Waarschijnlijk kijken jullie nu op deze site omdat je trouwplannen hebt en een trouwambtenaar zoekt, die jullie aanspreekt. Ik hoop dat ik diegene ben!

Ik wil graag jullie wensen vervullen om die bijzondere dag tot iets te maken, waar je regelmatig met veel plezier op terugkijkt.

Hoe gaan we dat doen? Ik kom bij jullie langs om alles te bespreken wat van belang is voor jullie speciale wensen en plannen voor die dag, zodat het soepel loopt en alles en iedereen tot z’n recht komt.

Het stadhuis, het strand, een restaurant, alle plekken kunnen een gedenkwaardige locatie worden. Ik vind het heel leuk om daar vorm aan te geven. Statig, enthousiast, plechtig en met humor. Een lang verhaal, een kort verhaal, een gedicht. Precies dat wat jullie willen.

Ik houd van dit werk en doe het elke week, al 15 jaar. Naast mijn andere werkzaamheden in de wereld van kunst en cultuur, waarvoor ik veel op reis ben. Ik schrijf er boeken over, maak tentoonstellingen en geef voordrachten. Ik ga naar verre oorden als Tibet, Zuid-Afrika, Peru, Indonesië en India, maar ook dichtbij in Europa. Lekker wandelen en fietsen in de natuur. Overal zijn avonturen te beleven en mooie dingen te zien. Vaak ga ik samen met mijn echtgenoot. Onze 2 poezen worden dan goed verzorgd. Onze dochter is afgestudeerd en heeft inmiddels haar eigen leventje opgebouwd.

Ik vind het enorm leuk om aanstaande bruidsparen te ontmoeten en te horen hoe zij elkaar ontmoet hebben, en hoe ze de toekomst voor zich zien. Het is mooi om dat op die trouwdag te delen met familie en vrienden, op een intieme manier of in een groter gezelschap.

Ik kan de ceremonie ook in de Engelse taal doen. Vaak hebben bruid en/of bruidegom wortels in een ander land en kunnen we daar aandacht aan besteden. Misschien ook met muziek, want dat kan een fantastische sfeermaker zijn.

Hopelijk zullen we elkaar ontmoeten en dan een fijn gesprek hebben over wat jullie belangrijk vinden. Tot ziens!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070