Boudewijn Regenbogen

Personalia

Voornaam
Boudewijn
Achternaam
Regenbogen
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels en Duits

Mijn naam is Boudewijn Regenbogen. Het zal mij een eer en genoegen zijn jullie huwelijk, dan wel partnerschap te mogen voltrekken!

Ik ben zelf gehuwd, vader van 2 kinderen en opa van 2 kleinkinderen. In het dagelijks leven ben ik ondernemer, docent en examinator in het kappersbedrijf. Mijn hobby’s zijn muziek en het optreden als presentator bij allerlei evenementen!

Ik doe dit mooie werk als trouwambtenaar nu sinds 2002. Ik vind het nog altijd een uitdaging om aan de basis te staan van het huwelijk van 2 gelukkige mensen.

Mijn stijl van werken is los, informeel, feestelijk en met de nodige humor, maar uiteraard in overleg met het paar, geheel naar hun wensen! Dit alles spreken wij voorafgaand aan de ceremonie af, hetzij bij de mensen thuis, dan wel ergens op locatie.

Ik beschouw mijn werk als geslaagd, wanneer het bruidspaar mij na afloop bedankt en OPRECHT blij is met de wijze hoe het is verlopen.

Het is en blijft geweldig en een eer om dit werk te mogen doen. Ik wens de aanstaande bruidsparen dan ook veel plezier bij het voorbereiden van hun dag en hoop wellicht iets voor hen te betekenen!

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070