Anne van Camerijk

Personalia

Voornaam
Anne
Achternaam
van Camerijk
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Engels en Frans

Anne van Camerijk: getrouwd, moeder van 3 zoons, speelt piano en danst. Werkt sinds 2008 als coach/interim manager bij de gemeente Den Haag. Je treft me hier temidden van prachtige collega’s, die van harte hebben gekozen voor dit vak.

Je treft me hier temidden van prachtige collega’s, die van harte hebben gekozen voor dit vak.

… waarom zou je voor mij kiezen?

Jullie staan op het punt om de keuze van je hart te volgen. Ja, je wilt het leven met elkaar delen en hopen ‘forever young’ samen oud te worden.
Fantastisch, om jullie hartenwens officieel te mogen markeren.

Aan jullie ‘Mooiste Dag’ draag ik graag mijn steentje bij: professioneel en geïnspireerd. Geboeid door wat jullie tot deze stap heeft gebracht. Met liefde en begrip, met diepgang en humor. Vooral met respect voor jullie opvattingen, levensovertuiging, individuele keuzes en wensen.

Graag ontmoet ik jullie om de ceremonie voor te bereiden en jullie wensen een plek te geven. Daarbij stel ik nieuwsgierige vragen: waarvan krijgen jullie lichtjes in de ogen, wat boeit jullie in elkaar, waarmee maak je elkaar aan het lachen?
Met als doel om de ’liefde’ die jullie willen bezegelen, te laten doorklinken in de ceremonie. Gezellig en informeel, of juist plechtig?
De vorm en inhoud bepalen we samen. Het is jullie dag!

… wanneer is voor mij de ceremonie geslaagd:

… als ik jullie glimmende ogen heb gezien, en jullie met goed gevoel de zaal verlaten. Vooral hoop ik, dat je ook jaren later met blijdschap terugdenkt aan deze ‘Mooiste Dag van je Leven’ .

Possible:
Cérémonie de marriage en Francais
Wedding ceremony in English

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070