Duurzaamheidsfonds VvE’s

Wilt u uw appartementen comfortabeler en energiezuiniger maken? En moet u ook noodzakelijk onderhoud uitvoeren? Maak dan gebruik van het Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag.

Het Duurzaamheidsfonds VvE’s is een lening voor Haagse VvE’s die hun gebouw willen onderhouden en energiezuinig willen maken. VvE’s hebben vaak te weinig geld om deze plannen uit te voeren. Het Duurzaamheidsfonds helpt VvE’s om het onderhoud en het energiezuinig maken te combineren en te betalen.

  • VvE’s tot en met 7 appartementen kunnen de lening gebruiken voor (uitgesteld) onderhoud, maatregelen om energie te besparen en zonnepanelen te plaatsen. (U mag 100% van de lening gebruiken om alleen zonnepanelen te plaatsen.)
  • VvE’s vanaf 8 appartementen kunnen de lening gebruiken voor (uitgesteld) onderhoud, bovenop de lening van het Begin externe link: Nationaal Warmtefonds(Externe link), einde externe link. voor maatregelen om energie te besparen en zonnepanelen te plaatsen. (U mag 100% van de lening gebruiken om alleen zonnepanelen te plaatsen.)

  • De VvE is minimaal 1 jaar actief en heeft de administratie op orde.
  • De VvE heeft een plan waarin de onderhoudswerkzaamheden van de komende jaren staan (meerjarenonderhoudsplan). Heeft uw VvE dat nog niet? VvE’s tot 10 appartementen kunnen subsidie aanvragen voor een Begin link: Meerjaren Duurzaam Onderhoudsplan (MDOP), einde link. .
  • U vraagt de lening aan op naam van de VvE. De VvE sluit de lening af en niet de persoonlijke leden van de VvE.

Kijk voor alle voorwaarden op Begin externe link: www.vvefondsdenhaag.nl(Externe link), einde externe link..

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw VvE zijn? Neem dan contact op met de VvE-balie. Vul het Begin link: contactformulier, einde link. in of bel naar (070) 353 32 81 of (070) 353 99 31.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070