Contact met Sportverhuur

Wilt u een sporthal, zwembad, gymzaal of sportveld huren? Neem dan contact op met Sportverhuur. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

In Den Haag is er voor iedereen ruimte om te bewegen en te sporten. De gemeente beheert en verhuurt ruim 60 binnensportlocaties en 160 sportvelden. Er is dus altijd een sportlocatie bij u in de buurt.

Wilt u vandaag nog een sporthal huren of later deze maand? U kunt eenvoudig en snel zelf een sporthal huren in de Sportwebshop. Kies uw sport, bekijk de beschikbaarheid, selecteer uw keuze en betaal via iDEAL. Zo gemakkelijk is het.

Wanneer neemt u contact op met Sportverhuur?

 • Uw reservering vraagt om maatwerk.
 • U wilt een sporthal huren voor een activiteit anders dan sport.
  • U wilt verder vooruit of een langere periode huren.
  • U wilt een (groot) evenement of sporttoernooi organiseren.

  Bij het huren van zwemwater komt vaak meer kijken. Wilt u zwemwater huren? Sportverhuur informeert u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

  Sportverhuur verhuurt ongeveer 40 gymzalen die eigendom zijn van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Deze gymzalen kunnen alleen voor een langere periode worden gehuurd.

  Wilt u een gymzaal huren? Sportverhuur kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

  Sportverhuur verhuurt ruim 160 sportvelden voor voetbal, hockey, handbal, korfbal, atletiek, honk- en softbal, gymnastiek, cricket en (beach)volleybal. De sportparken worden vooral verhuurd aan sportverenigingen en het onderwijs die hier het hele jaar door gebruik van maken. Wilt u een sportveld huren? Sportverhuur kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

  Contact met Sportverhuur

  Het team van Sportverhuur is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur op telefoonnummer (070) 353 72 52. Of stuur een e-mail naar Begin link: sportverhuur@denhaag.nl, einde link. .

  Contact

  Hoe kunnen we helpen?

  Chat

  Telefoon

  14070