Parkeren in Loosduinen

In stadsdeel Loosduinen kunt u met en zonder parkeervergunning parkeren. U vindt het vergunningsgebied onderaan deze pagina.

Parkeren zonder vergunning

Heeft u geen vergunning? Kijk op de kaart met Begin link: parkeerkosten Den Haag, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone (code tariefgebied) de straat ligt waar u wilt parkeren en wat het kost.

  1. Type de straatnaam in de zoekbalk (linksboven op de kaart).
  2. Klik dan op de straat waar u wilt parkeren.
  3. Er opent een venster waarin de parkeerzone en de kosten staan.

Voor het winkelgebied Loosduinen is in de Loosduinse Hoofdstraat een groengele zone ingericht. U kunt hier voordelig kort parkeren. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Dit kost € 0,10 per keer met een maximale parkeerduur van 1 uur. Meld u aan bij de groengele parkeerautomaten of via mobiel parkeren.

Wilt u meerdere keren per dag parkeren in de Loosduinse Hoofdstraat? U kunt zich na 60 minuten opnieuw aanmelden.

Bekijk op de kaart hieronder in welk deel de groengele zone geldt.

Parkeren met vergunning

Heeft u een vergunning? Bekijk de kaart met Begin link: vergunningsgebieden in Loosduinen, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone de straat ligt waar u wilt parkeren.

Of download hieronder de plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren. Achter elk gebied ziet u het nummer van de parkeerzone in dat gebied.

Goed om te weten

In de Loosduinse Hoofdstraat en op een deel van het De Savornin Lohmanplein wordt geen parkeervergunning afgegeven. Deze straten zijn onderdeel van een winkelgebied waar betaald parkeren geldt. Hier kunt u alleen bij de parkeerautomaat betalen of Begin link: mobiel parkeren, einde link. .

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070