Parkeren in Escamp

In stadsdeel Escamp kunt u met en zonder parkeervergunning parkeren. U vindt de vergunningsgebieden onderaan deze pagina.

Parkeren zonder vergunning

Heeft u geen vergunning? Kijk op de kaart met Begin link: parkeerkosten Den Haag, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone (code tariefgebied) de straat ligt waar u wilt parkeren en wat het kost.

  • Type de straatnaam in de zoekbalk (linksboven op de kaart).
  • Klik dan op de straat waar u wilt parkeren.
  • Er opent een venster waarin de parkeerzone en de kosten staan.

Op het Almeloplein is een groengele zone ingevoerd. U kunt hier voordelig kort parkeren. Van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 20.00 uur . De kosten zijn € 0,10 per keer met een maximale parkeerduur van 60 minuten. In dit gebied zijn geen vergunningen geldig. Bekijk de groengele zone op deze kaart.

Groengele zone Almeloplein
Groengele zone Almeloplein

Parkeren met vergunning

Heeft u geen vergunning? Kijk op de kaart met Begin link: vergunningsgebieden in Escamp, einde link. . Daarop ziet u in welke parkeerzone de straat ligt waar u wilt parkeren.

Of download hieronder plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren. Achter elk vergunningsgebied ziet u het nummer van de parkeerzone in dat gebied.

Goed om te weten

2 deelgebieden met alleen betaald parkeren

Er zijn in Escamp 2 deelgebieden waar u alleen tegen betaling mag parkeren:

  1. bij het ziekenhuis Leyenburg
  2. in de omgeving van het winkelcentrum Leyweg

Lees meer informatie op de pagina Begin link: Parkeren bij het HagaZiekenhuis Leyweg, einde link. .

Betaald parkeren in Moerwijk-Noord

Op maandag 1 februari 2021 is in de wijk Moerwijk-Noord betaald parkeren ingevoerd. De parkeerregeling geldt van 18.00 tot 24.00 uur, 7 dagen in de week. Deze parkeerregeling sluit aan bij het oude betaald parkerengebied in het Puntje van Moerwijk-Noord.

Bewoners en bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen. Hiermee kunt u in het hele vergunningsgebied Moerwijk-Noord parkeren.

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070