Atrium City Hall geeft ruimte aan ideeën

Het Atrium Den Haag is de plek in het Haagse stadhuis waar bewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Stichting Atrium City Hall organiseert er culturele, leerzame, maatschappelijke en commerciële evenementen en tentoonstellingen.

Foto Tentoonstelling Tot In De Vezel
Tentoonstelling Tot In De Vezel. Foto: Gafarferet op Flickr.

Evenement of tentoonstelling

Atrium City Hall organiseert evenementen en tentoonstellingen sinds de opening van het stadhuis in 1995. Andere partijen kunnen ook een evenement of tentoonstelling in het Atrium organiseren. Zo krijgt u in het Atrium een goed beeld van alles wat binnen en buiten Den Haag gebeurt.

Evenementen

In het Atrium is ruimte voor verschillende ideeën. Bijvoorbeeld:

  • diner voor 600 man
  • receptie
  • opening
  • lezing in theateropstelling
  • concert op 1 van de 11 verdiepingen
  • zwevende modetentoonstelling boven de gemeenteloketten

Tentoonstellingen

Elke week bezoeken meer dan 8.000 mensen het Atrium. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan het gemeenteloket of een tentoonstelling.

Stichting Atrium City Hall heeft geen tentoonstellingsmateriaal tot haar beschikking. Hierdoor kunt u uw tentoonstelling op uw eigen manier inrichten, binnen de afspraken die daarvoor gelden. De stichting werkt samen met de ontwerpbureaus Begin externe link: Meta Menkveld(Externe link), einde externe link.. Zij hebben veel verschillende tentoonstellingsmaterialen die zij voor u op maat kunnen maken. De ontwerpbureaus denken met u mee om uw tentoonstelling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Activiteit organiseren

Wilt u een activiteit in het Atrium Den Haag organiseren? Dan kunt u het Begin externe link: aanvraagformulier(Externe link), einde externe link. invullen. Na het opsturen van dit ingevulde formulier, wordt beoordeeld of uw activiteit mogelijk is in het Atrium Den Haag.

Openingstijden Atrium Den Haag voor bezoekers

Maandag tot en met woensdag en vrijdag: 7.00 – 19.00 uur
Donderdag: 7.00 – 21.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 17.00 uur
Zondag en feestdagen: gesloten

Agenda Atrium Den Haag

Wilt u weten welke activiteiten er zijn in het Atrium Den Haag? Bekijk de agenda op Begin externe link: atriumcityhall.nl/agenda(Externe link), einde externe link..

Zie ook

Begin externe link: Brochure Stichting Atrium City Hall(Externe link), einde externe link.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070