Contact Belastingzaken

Heeft u een vraag die niet beantwoord wordt op deze website? U kunt Belastingzaken bellen, schrijven of een afspraak maken.

Meest gestelde vragen

Wilt u weten wat u al heeft betaald en wat u nog moet betalen? Kijk dan in Begin externe link: MijnDenHaag(Externe link), einde externe link.. U kunt inloggen met DigiD of eHerkenning.

Gaat het om een bedrag ouder dan 4 jaar? Dan staat dit niet in MijnDenHaag. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met Belastingzaken via telefoonnummer 14070.

U kunt voor sommige belastingen Begin link: invordering.gbd@denhaag.nl, einde link. om uw situatie uit te leggen. Zet in de e-mail ook uw telefoonnummer. De gemeente neemt dan contact met u op om samen te kijken naar een oplossing.

Stuur een e-mail met uw verzoek naar Begin link: invordering.gbd@denhaag.n, einde link. l. Zet in uw e-mail het nummer van de belastingaanslag op het aanslagbiljet en waarom u uitstel van betaling vraagt.

Telefoon

  • Heeft u een brief gekregen van Belastingzaken? Bel dan met het telefoonnummer dat in die brief staat.
  • Heeft u geen brief met een telefoonnummer? Dan U kunt u bellen met Belastingzaken via het telefoonnummer: 14070.

Afspraak

Wilt u liever langskomen? Dan kunt u een afspraak maken. Bel hiervoor 14070.

Een afspraak heeft geen opschortende werking en is geen uitstel van betaling. Tenzij anders aangegeven door Belastingzaken, moet u de betalingsverplichtingen altijd nakomen.

Bezoekadres

Leyweg 813
2545 HA Den Haag

Postadres

De directeur gemeentebelastingen
Postbus 19924
2500 CX Den Haag

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over belastingen, zoals de WOZ, ozb of kwijtschelding op Begin link: Belastingen, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070