Uittreksel attestatie de vita aanvragen

Het uittreksel attestatie de vita is een bewijs dat u nog in leven bent. Een instantie die moet uitkeren kan u vragen om een bewijs dat u nog in leven bent.

Digitaal

Het uittreksel attestatie de vita vraagt u aan via DigiD. Log in met uw DigiD. Als u ingelogd bent, klikt u op Volgende. Dan kunt u het uittreksel kiezen dat u wilt aanvragen.

Aan de balie

U kunt een uittreksel attestatie de vita aanvragen op Stadhuis Spui of Stadskantoor Leyweg. Als u ingeschreven staat in de BRP, krijgt u het uittreksel direct mee. U moet wel een Begin link: geldig legitimatiebewijs, einde link. meenemen. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14070.

Meertalig uittreksel attestatie de vita

Het uittreksel attestatie de vita is ook meertalig verkrijgbaar. Een meertalig uittreksel bestaat uit Nederlands en Frans inclusief een bijlage met uitleg in het Duits, Spaans, Grieks, Italiaans, Portugees en Turks. Een uittreksel in het Engels is er niet.

Vraagt u een meertalig uittreksel attestatie de vita aan? Dat kan alleen als u ingeschreven staat in de BRP. U komt persoonlijk langs aan de balie van Stadhuis Spui of Stadskantoor Leyweg met een Begin link: geldig legitimatiebewijs, einde link. . Maak hiervoor een afspraak bij de gemeente.

€ 15,70 (tarief 2023) U betaalt dit bedrag bij uw online aanvraag direct met iDEAL.

Haalt u een meertalig attestatie de vita op bij Stadhuis Spui? Dan kunt u pinnen of contant betalen. Op stadskantoor Leyweg kunt u alleen pinnen. Het is helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

  • Binnen 3 werkdagen stuurt de gemeente het uittreksel naar u op. Afhankelijk van de postbezorging op uw adres kan dit langer duren.
  • Een meertalig uittreksel attestatie de vita krijgt u direct mee.
  • Heeft u een gratis uittreksel attestatie de vita aangevraagd? Dan stuurt de gemeente het uittreksel binnen 3 werkdagen op na ontvangst van uw schriftelijke aanvraag.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070