Bent u ongeneeslijk ziek en wilt u graag thuis of in een hospice sterven? De stichting Vrijwilligers Terminale Zorg geeft extra hulp thuis. Ook kunt u naar een hospice.

Stervensbegeleiding

Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg

Ongeneeslijk zieke mensen hoeven meestal niet in het ziekenhuis te blijven om te sterven. De stichting Vrijwilligers Terminale Zorg kan u helpen om thuis te sterven. De stichting helpt bij het verzorgen en het ondersteunen van uw familie en mantelzorger(s). De stichting geeft hulp in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar.

Lees meer over deze hulp op de website van stichting Begin externe link: Vrijwilligers Terminale Zorg(Externe link), einde externe link. .

Hospice

Is thuis sterven niet mogelijk? Een hospice of een zorginstelling geeft ook stervensbegeleiding.
Lees meer over zorg in de laatste fase van het leven en het verblijf in een hospice op de website van Begin externe link: De Haagse Wijk en Woonzorg(Externe link), einde externe link. .

Word vrijwilliger bij stervensbegeleiding

Wilt u mensen helpen in de laatste fase van hun leven? Word dan vrijwilliger bij de stichting Vrijwilligers Terminale Zorg.

Lees meer over vrijwilliger worden op de website van de stichting Begin externe link: Vrijwilligers Terminale Zorg(Externe link), einde externe link. .

Zie ook:

de video over toegevoegde waarde van terminale zorg (Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg)

Meer informatie

Lees meer over Begin link: zorg en ondersteuning, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070