De VvE-balie

Bent u eigenaar van een appartement in Den Haag? En heeft u een Begin link: Vereniging van Eigenaars, einde link. (VvE)? Dan kunt u met uw vragen terecht bij de VvE-balie.

De VvE-balie geeft gratis advies en begeleiding. De balie helpt bijvoorbeeld bij het opstarten van uw VvE. En u kunt er terecht voor financieel, juridisch en technisch advies.

Waarvoor kunt u bij de VvE-balie terecht

  • Activeren van uw VvE
  • Advies over bouwen, verbouwen en onderhoud
  • Financieel, juridisch en technisch advies
  • Advies bij meningsverschillen

Duurzaamheid

Duurzame aanpassingen in woningen zijn belangrijk. Bijvoorbeeld voor lagere energiekosten en prettiger wonen. De adviseurs van de VvE-balie geven advies over duurzame oplossingen die u samen met uw VvE kunt uitvoeren.

Duurzaamheidsfonds VvE’s

Is uw VvE kleiner dan 8 appartementen? Moet u noodzakelijk onderhoud uitvoeren? En wilt u ook nog het comfort van uw appartementen verbeteren en energie besparen? Dan kunt u het Begin link: Duurzaamheidsfonds VvE’s, einde link. gebruiken.

Is uw VvE groter dan 8 appartementen? Dan kunt u terecht bij het Begin externe link: Nationaal Warmtefonds(Externe link), einde externe link..

Meerjarig Duurzaam Onderhoudsplan kleine VvE’s (MDOP)

De gemeente wil graag dat VvE’s een MDOP maken. Het plan helpt VvE’s om te praten over (achterstallig) onderhoud en verduurzamen. Is uw VvE kleiner dan 10 appartementen? Dan kan uw VvE een tegemoetkoming van € 700 krijgen voor het maken van een MDOP. Meer informatie vindt u op de pagina Begin link: Financiële bijdrage meerjaren duurzaam onderhoudsplan voor kleine VvE’s aanvragen, einde link. .

Energie Maatwerk Advies grote VvE’s

Speciaal voor VvE’s met meer dan 10 appartementen geeft de VvE-balie een Energie Maatwerk Advies. Een handig hulpmiddel bij het verduurzamen van uw gebouw. U krijgt hulp bij de uitwerking van een plan en bij de uitvoering ervan. Meer informatie vindt u op de Begin externe link: website Duurzame Stad Den Haag(Externe link), einde externe link..

Subsidies

Wilt u verduurzamen met uw VvE? Er zijn verschillende acties en subsidies waarvan u gebruik kunt maken:

Contact met de VvE-balie

De adviseurs van de VvE-balie helpen u graag met uw vraag. Vul het contactformulier in, dan neemt een VvE-adviseur contact met u op. Komt u liever langs? Dan bent u welkom in de winkel aan de Denneweg.

Adres

Denneweg 62A
2514 CJ Den Haag

Postadres

Postbus 12655
2500 DP Den Haag

Telefoon

(070) 353 99 31 en (070) 353 32 81

Openingstijden

  • maandag van 13.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070