Help mee bij de verkiezingen 2023

Voor succesvolle verkiezingen zijn stembureauleden en tellers heel belangrijk. Meld u daarom aan als stembureaulid of teller tijdens de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen.

Meld u aan via Begin externe link: www.stembureauledenindenhaag.nl(Externe link), einde externe link.. Daar vindt u ook een omschrijving van alle functies en informatie over het aanmelden.

Verkiezingsdag

De stemdag is op woensdag 15 maart 2023. Dan zijn alle stembureaus open en worden de stemmen per partij geteld. Voor deze dag zoekt de gemeente mensen die op het stembureau werken en tellers die meehelpen met het tellen van de uitgebrachte stemmen.

Centrale telling

De gemeente houdt op donderdag 16 maart en vrijdag 17 maart 2023 een centrale telling. Dat betekent dat de stemmen op die dagen per kandidaat worden geteld. De centrale telling is in het World Forum (Churchillplein 10). Voor deze dagen zoekt de gemeente tellers en telleiders om stemmen te tellen.

Aanmelden

Wilt u helpen als stembureulid of teller? U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere dagen.

Contact

Heeft u vragen over het helpen tijdens de verkiezingen? Stuur een e-mail naar Begin link: verkiezingen@denhaag.nl, einde link. of bel (070) 353 44 88. (Maandag tot en met vrijdag van 8:30 en 17:00 uur).

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070