Sabri Karakurt

Personalia

Voornaam
Sabri
Achternaam
Karakurt
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands, Turks en Engels

Altijd gedroomd over een romantische trouwceremonie, bruidsmeisjes, ringdrager, bloemen, muziek? Of je druk gemaakt, hoe je jouw allergrootste liefde ten huwelijk vraagt?

Dat laatste is natuurlijk heel persoonlijk, maar een onvergetelijke huwelijksdag waar jullie jaren later nog steeds glinsterende ogen door krijgen van vreugde en geluk, is hetgeen waar ik mijn best voor wil doen.

Ik ben Sabri Karakurt, naast mijn werk als onderwijzer, ben ik gelukkig getrouwd, dans ik de salsa, maak ik verre reizen en kook ik heerlijke maaltijden, al zeg ik het zelf. Maar mijn grootste passie is het schrijven van mijn eigen muziek en gedichten.

Er bestaat voor mij geen betere motivatie dan dat ik één van de mooiste dagen van 2 mensen mag vergezellen en de eer mag hebben om hun liefde te bestempelen.

In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de trouwdag bespreken we samen jullie wensen en het unieke verhaal, wat achter ieder koppel schuilt. Mijn doel is om jullie huwelijksceremonie ongeëvenaard, persoonlijk en uiterst speciaal te maken. Liefdevol, gedenkwaardig, serieus, op momenten humoristisch en volledig naar jullie wens, zo presenteer ik graag jullie ceremonie. Ook kan ik het huwelijk in het Nederlands, Turks en Engels voltrekken om zo de familie en vrienden nog meer te laten genieten van jullie huwelijkssluiting.

Als jullie hart decennia later nog steeds sneller klopt bij het aandenken aan dit grootse moment, dan is jullie droom werkelijkheid geworden en de ceremonie geslaagd.

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070