Joke Mulder

Personalia

Voornaam
jOKE
Achternaam
Mulder
Ceremonie mogelijk in de talen
Nederlands en Engels

Hartelijke groet bruidspaar/partners! Mijn naam is jOKE Mulder.

Naast het vervullen van een aantal functies op bestuurlijk, maatschappelijk en cultureel vlak, ben ik nu 20 jaar trouwambtenaar.

Na zo’n 1.250 huwelijken/partnerschapsregistraties te hebben voltrokken, is het voor mij nog steeds onverminderd een uitdaging om – in de vorm van een ‘huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie op maat’-, een voor het paar zeer geslaagde, waardevolle, memorabele bijdrage te leveren.

Ik neem zo snel mogelijk contact op met het paar, om -desgewenst- een afspraak te maken voor een voorgesprek. Tijdens zo’n voorgesprek neem ik de hele ceremonie door met alle ruimte en gelegenheid voor het stellen en beantwoorden van vragen. Ik laat alle opties, mogelijkheden, suggesties en adviezen aan de orde komen en probeer – voor zover enigszins mogelijk binnen de wetgeving en andere regelgeving – eventuele obstakels, knelpunten, problemen weg te nemen of op te lossen en aan specifieke wensen tegemoet te komen.

Met alle mij dan ter beschikking staande informatie bereid ik een (heel persoonlijke) ceremonie voor, zoals het paar zich idealiter voorstelt. Die ceremonie is voor mij pas geslaagd als ik er zelf een goed gevoel over heb, maar vooral als ik van het bruidspaar, de partners en andere aanwezigen na afloop positieve reacties krijg. Gelukkig is dat tot nu toe steeds het geval geweest.

Gezien mijn goede kennis en beheersing van de Engelse taal, is voor mij een ceremonie in het Engels geen enkel probleem.

Uiteraard voltrek ik huwelijken en partnerschapsregistraties -zoals voorgeschreven- altijd in toga.

Foto’s: Lodewijk Duijvesteijn

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070