Subsidieoverzicht Onderwijs

In het Subsidieoverzicht Onderwijs (voorheen Budgetoverzicht) staan het beleid en de regels die gelden voor subsidies Onderwijs. Voor elk jaar worden afzonderlijke subsidieoverzichten gemaakt.

In het subsidieoverzicht vindt u:

  • de verschillende voorzieningen waarvoor subsidie kan worden aangevraagd
  • de maximale hoogte van de beschikbare subsidie

Subsidieoverzicht 2022, 1e tranche 2023

Voor het aanvragen van subsidies voor de 1e tranche van 2023 kunt u het Subsidieoverzicht Onderwijs 2023, 1e tranche bekijken. Via de button Subsidieoverzicht aanvragen ontvangt u een pdf-versie.

Tot en met 30 november 2022 kunt u in het Onderwijsloket een subsidie aanvragen voor deze tranche.

U kunt voor de 1e en 2e tranche van 2022 geen subsidie meer aanvragen.

Onderwijsloket

Maak voor het aanvragen van subsidies op basis van het subsidieoverzicht onderwijs gebruik van het Begin link: Onderwijsloket, einde link. .

Afwijkende periode

Voor sommige subsidies geldt een afwijkende aanvraagperiode. Bijvoorbeeld omdat een project halverwege een jaar afloopt. Als de periode afwijkt, staat dit in het budgetoverzicht bij de activiteit.

In het budgetoverzicht staat bij sommige activiteiten dat die via een gemeentelijke opdracht worden gedaan. U kunt hiervoor geen subsidie aanvragen. In het Begin link: Onderwijsloket, einde link. zijn deze activiteiten niet opgenomen.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling onderwijsbeleid via e-mailadres: Begin link: onderwijsloket@denhaag.nl, einde link. .

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070