In de Haagse wijken zijn elke week allerlei activiteiten. Bekijk wat er te doen is in uw wijk. En organiseert u zelf een activiteit? Meld deze dan aan voor de activiteitenkalender.

Activiteiten in de stadsdelen

Hier vindt u een selectie van activiteiten voor de komende periode. De volledige activiteitenkalenders vindt u per stadsdeel via de Begin link: stadsdeelpagina’s, einde link. .

Uw activiteit in de activiteitenkalender

Organiseert u in uw wijk een cursus, evenement of bijeenkomst? Meld deze dan aan. Dan krijgt hij een plekje in de activiteitenkalender van uw wijk. Via dit formulier kunt u uw activiteit/evenement aanmelden.

Begin link: Meld een activiteit, einde link.

Voorwaarden

  • Activiteiten voor de activiteitenkalender mogen niet meer dan € 10 per persoon kosten.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.
  • Plaatsing van een evenement op de kalender betekent niet dat hiervoor een vergunning is of wordt verleend. Meer informatie over het aanvragen van een vergunning kunt u vinden op Begin link: Vergunning kleine evenementen, einde link. . U kunt ook bellen met de gemeente via het telefoonnummer 14 070.
  • De gemeente beoordeelt de activiteiten/evenementen die zijn aangemeld op volledigheid en geschiktheid en behoudt het recht om bepaalde activiteiten/evenementen niet op de kalender te plaatsen.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070