Stadsspelen Den Haag

Stadsspelen Den Haag zijn een jaarlijks, gratis festival waar iedere Hagenaar 2 dagen lang kennis kan maken met het grote sportaanbod van de stad. Er zijn allerlei beweeg- en sportactiviteiten voor oud en jong. Verder zijn er optredens en is er muziek en lekker eten. De Stadsspelen zijn in en rond Sportcampus Zuiderpark.

Bokstraining tijdens de Stadsspelen
Bokstraining tijdens de Stadsspelen

Stadsspelen Den Haag 2022

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vinden de Stadsspelen Den Haag weer plaats in en rondom Begin externe link: Sportcampus Zuiderpark(Externe link), einde externe link.. De activiteiten duren van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Voor wie

Het festival is geschikt voor iedereen: volwassenen, ouderen en kinderen. Samen plezier hebben staat centraal. Bent u niet gewend om te bewegen, of heeft u overgewicht of een beperking? Ook dan kunt u meedoen.

Wat is er te doen?

Tijdens de Stadsspelen is er van alles te zien en te doen. Bijvoorbeeld:

  • bekende en nieuwe sporten proberen, zoals honkbal, skateboarden, volleybal, badminton, turnen, atletiek en verschillende vechtsporten
  • demonstraties van ervaren sporters en dansers bekijken
  • ontdekken waar u met Begin link: de Ooievaarspas, einde link. gratis of met korting sport wanneer u een laag inkomen heeft
  • een gratis fit-test laten afnemen
  • gratis advies over gezonde voeding en een gezonde levensstijl krijgen

Vorige keren was het grootste springkussen van Europa op de Stadsspelen en kwam kickbokser Rico Verhoeven een clinic geven. Ook dit jaar zullen er vechtsporters uit de Nederlandse top aanwezig zijn.

Het laatste nieuws over het programma van 2022 vindt u op Begin externe link: gogo.denhaag.nl(Externe link), einde externe link..

Blijf op de hoogte

Op Begin externe link: instagram.com/stadsspelendh(Externe link), einde externe link. en Begin externe link: facebook.com/stadsspelendenhaag(Externe link), einde externe link. vindt u het laatste nieuws en foto’s en video’s over de Stadsspelen.

Voor het laatste nieuws over het programma gaat u naar Begin externe link: gogo.denhaag.nl(Externe link), einde externe link. en Begin externe link: instagram.com/gogodenhaag(Externe link), einde externe link..

Uw sportvereniging aanmelden

De Stadsspelen zijn een mooie gelegenheid voor sportaanbieders om 2 dagen lang een sportieve activiteit te organiseren en zichzelf en hun sport op de kaart te zetten.

Wilt u als aanbieder deelnemen aan de Stadsspelen? Stuur dan een e-mail naar Begin link: sportsupport@denhaag.nl, einde link. .

Zie ook

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070