Zorg in natura

Doet u een Wmo-melding? Dan kunt u laten weten dat u zorg in natura wilt hebben. Dit is zorg van aanbieders waar de gemeente een contract mee heeft. De aanbieder kiest u zelf en u betaalt niets aan de aanbieder. De gemeente regelt en betaalt de zorg.

Bekijk de Begin link: lijst met de gecontracteerde aanbieders, einde link. .

Overstappen van zorgaanbieder

Wilt u veranderen van aanbieder? Of bent u niet tevreden over de hulp die u krijgt? En komt u er met de aanbieder niet uit? Dan kunt u overstappen naar een andere aanbieder. Stuur hiervoor een e-mail met uw uitleg, uw gegevens en uw burgerservicenummer (BSN) naar: Begin link: WMOSupport@denhaag.nl, einde link. .

Via de post kan ook. Stuur dan uw brief zonder postzegel naar:

Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn
Afdeling Wmo
Antwoordnummer 13034
2501 VG Den Haag

Uw plan opsturen

U kunt uw persoonlijk plan direct uploaden bij uw Wmo-melding. Wilt u uw persoonlijk plan later opsturen? Geef dit dan aan bij uw Wmo-melding. En stuur het persoonlijk plan binnen 7 dagen na de Wmo-melding naar de gemeente. Stuur het plan per e-mail naar: Begin link: WMOSupport@denhaag.nl, einde link.

Via de post kan ook. Stuur uw plan dan zonder postzegel naar:

Dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn
Afdeling Wmo
Antwoordnummer 13034
2501 VG Den Haag

Regel alles zelf met het persoonsgebonden budget (pgb)

Doet u liever alles zelf? U kiest, regelt en betaalt uw zorg zelf met het pgb. U bent zelf verantwoordelijk voor alles wat hierbij komt kijken. Zoals de administratie en de geldzaken. Ook controleert u de kwaliteit.

Lees meer over Begin link: het pgb, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070