Hoger beroepsonderwijs (hbo) in Den Haag

Den Haag heeft 5 hbo-scholen. Samen bieden zij onderwijs aan ongeveer 30.000 studenten.

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool is de grootste hbo in Den Haag. De hogeschool heeft ruim 19.000 studenten, verdeeld over ruim 40 opleidingen. De Haagse Hogeschool heeft vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk.


Kijk voor meer informatie op de website van de Begin externe link: Haagse Hogeschool(Externe link), einde externe link..

Hogeschool Inholland

Aan de Theresiastraat in Den Haag is Hogeschool Inholland Den Haag gevestigd. Inholland Den Haag biedt voltijd, en deeltijd opleidingen aan op het gebied van Creative Business, Business, Finance & Law, Gezondheid, Sport en Welzijn en Onderwijs & Innovatie.
Kijk voor meer informatie op de website van Begin externe link: www.inholland.nl/denhaag(Externe link), einde externe link..

Hotelschool Den Haag

De Hotelschool Den Haag, of voluit International University of Hospitality Management The Hague, bestaat sinds 1929. De hotelschool biedt een 4-jarig internationaal bachelorprogramma in Hotel and Hospitalitymanagement en een 2-jarig International Fast Trackprogramma aan. Beide opleidingen worden in het Engels gegeven. De hotelschool heeft ook een vestiging in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van de Begin externe link: Hotelschool Den Haag(Externe link), einde externe link..

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) is de oudste kunstacademie van Nederland. In 1682 was de Academie een plaats waar leden van een kunstschildersgilde hun tekenkunsten konden verbeteren. Tegenwoordig leidt de KABK studenten op tot zelfstandige kunstenaars of ontwerpers. De KABK vormt samen met het Koninklijk Conservatorium de Hogeschool voor Beeldende Kunsten, Muziek en Dans.

Kijk voor meer informatie op de website van de Begin externe link: Academie van Beeldende Kunsten(Externe link), einde externe link..

Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bestaat al sinds 1826. Het Conservatorium biedt opleidingen in muziek en dans: van experimentele jazz tot klassiek ballet. De docenten van het Koninklijk Conservatorium zijn actieve artiesten, uit Nederland en het buitenland. Samen met de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten vormt het conservatorium de Hogeschool voor Beeldende Kunsten, Muziek en Dans.

Kijk voor meer informatie op de website van het Begin externe link: Koninklijk Conservatorium(Externe link), einde externe link..

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070