Vind een baan

Zoekt u werk? Den Haag Werkt helpt mensen met een uitkering aan het werk en aan een opleiding. Ook werkzoekenden met een bijstandsuitkering en mensen met een handicap.

Bedrijven laten regelmatig hun werk doen door Den Haag Werkt. De gemeente zoekt daarom altijd mensen die graag willen werken, maar moeilijk aan een baan komen. Den Haag Werkt helpt veel mensen, maar niet iedereen.

Den Haag Werkt helpt wel:

Den Haag Werkt helpt niet:

  • mensen die op dit moment voortgezet speciaal onderwijs of praktijkonderwijs volgen: neem contact op met de studiebegeleider of mentor op school
  • mensen met een uitkering omdat ze arbeidsongeschikt zijn. Zoals WIA, oud-WAO of Wajong: aanmelden via de organisatie die uw uitkering betaalt

Een passende oplossing voor u

De gemeente en het UWV werken samen om u te helpen bij het vinden van werk. Maar ook bij het vinden van oplossingen van problemen. Zoals geldzorgen en persoonlijke problemen. Ontdek meer op de Begin externe link: website van UWV en Gemeente Den Haag samen(Externe link), einde externe link..

Contact

Zoekt u werk? En heeft u een uitkering van de gemeente? Neem voor meer informatie contact op met Den Haag Werkt. Dat kan via de klantenservice SZW op (070) 353 75 00.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070