Offerteaanvraag – Europese Aanbesteding drukwerk

De gemeente Den Haag heeft voor haar drukwerk een Europese aanbesteding uitgeschreven. Drukwerk mag je dan ook uitsluitend inkopen bij deze drukkerijen. Dit geldt zowel voor medewerkers van de gemeente als voor externe partijen die in opdracht van de gemeente werken.

Binnen de gemeente is de afdeling Multimedia van de dienst Bedrijfsvoering contractbeheerder van deze aanbesteding. Medewerkers van de gemeente dienen contact op te nemen met Multimedia om offertes op te vragen binnen de Europese aanbesteding.

Externe partijen, die in opdracht van de gemeente Den Haag werken, kunnen via onderstaand aanvraagformulier offertes binnen de Europese aanbesteding aanvragen.

Met het aanvraagformulier vraag je automatisch offertes aan bij de leveranciers die de gemeente Den Haag heeft gecontracteerd voor drukwerk. Na het invullen van het aanvraagformulier, wordt je offerteaanvraag automatisch naar beide geselecteerde drukkerijen gestuurd. Als je de offertes hebt ontvangen, dien je de leverancier te kiezen op basis van de ‘economisch voordeligste aanbieding’.


Op grond van een besluit van het college van burgemeester en wethouders mag drukwerk uitsluitend worden geproduceerd op papier dat is voorzien van een FSC-keurmerk. Houd hier dus rekening mee in je offerteaanvraag.


De offerteapplicatie is niet bedoeld voor ‘gebruikersdrukwerk’ zoals briefpapier, visitekaartjes, doordruksets, OLA’s, flyers, formulieren en dergelijke. Dit wordt bij andere leveranciers ondergebracht. Voor aanvragen met betrekking tot gebruikersdrukwerk mail je naar Begin link: multimedia@denhaag.nl, einde link. of bel je met Multimedia op telefoon 070 – 353 34 00.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070