Vrijwilligerswerk doen voor statushouders

Meld u aan als vrijwilliger om statushouders wegwijs te maken in Den Haag. Uw hulp is erg welkom. Help bijvoorbeeld met het leren en oefenen van de Nederlandse taal. Of geef een rondleiding in hun nieuwe woonplaats. Er zijn ook andere manieren om hulp te geven. Zoals het inzamelen van spullen.

Vrijwilliger worden

Op Begin externe link: www.denhaagdoet.nl(Externe link), einde externe link. vindt u al het vrijwilligerswerk in Den Haag. Zoek in de vacaturebank op de term ‘vluchtelingen’ voor vrijwilligerswerk voor vluchtelingen en statushouders. U kunt ook een eigen profiel maken. Zo kunnen organisaties u als vrijwilliger vinden.

Aanmelden voor hulp in stadsdeel Scheveningen

Als wijkbewoner kunt u de statushouders op de locaties Scheveningseweg 90 en Pompstationsweg 14 helpen. Meld u hiervoor aan bij Begin externe link: Welzijn Scheveningen(Externe link), einde externe link..

Andere hulp geven?

Wilt u helpen maar kunt u geen vrijwilligerswerk doen? Help dan op een andere manier. Bekijk de mogelijkheden op de website van Begin externe link: Vluchtelingenwerk Nederland(Externe link), einde externe link..

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070