Petra Sevinga – Stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg

Petra Sevinga is de stadsdeeldirecteur in Leidschenveen-Ypenburg.

Personalia

Voornaam
Petra
Achternaam
Sevinga
  • Stadsdeeldirecteur vanaf 1 december 2018

Persoonlijk woord

‘Mijn naam is Petra Sevinga. Ik ben 53 jaar jong, heb een fijne man aan mijn zij, 3 zelfstandige kinderen van 15 tot 20 jaar en een enthousiaste labrador. Vanaf 1 december 2018 ben ik aan de slag als stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg.

Na ruim 20 jaar vanuit de gemeente voor en met onze stad te hebben gewerkt, kent Den Haag niet veel geheimen meer voor mij. Ik voel me heel betrokken bij de stad en haar diversiteit aan bewoners en ik kijk er naar uit om ons mooie, nog vrij nieuwe stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg beter te leren kennen. Ik wil graag weten wat er allemaal in de wijken speelt en welke onderwerpen volgens inwoners en ondernemers vooral aandacht vragen.

Als stadsdeeldirecteur wil ik verder graag bruggen bouwen tussen inwoners, ondernemers, bedrijven, instellingen, ambtenaren en bestuurders. Tussen al deze groepen beweeg ik mij om partijen met elkaar te verbinden, vertrouwen te krijgen en actief samen de sociale en fysieke leefbaarheid in de wijken te versterken. Ik zie dit als een gezamenlijke verantwoordelijkheid, die juist daardoor vaak het beste resultaat oplevert.

Kritische geluiden horen er natuurlijk ook bij. Wanneer we ons betrokken voelen bij wat er in de buurt gebeurt, is het nodig dat we elkaar scherp houden. Ik vind het belangrijk dat we goed naar elkaar luisteren, van elkaar leren en vooral dat we met elkaar in gesprek gaan en blijven.

Het gaat erom dat we Leidschenveen-Ypenburg samen nog mooier, fijner en veiliger maken. Elke dag opnieuw wil ik daarin een stap vooruit zetten, samen met iedereen die dit stadsdeel een warm hart toedraagt!’

Contact

E-mail: Begin link: leidschenveen-ypenburg@denhaag.nl, einde link.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070